Utleie og salg av tilhenger

Leie eller kjøpe tilhenger? Vi har mange forskjellig hengere til ulike formål til salgs. Vi har også én henger som leies ut. Se lengre ned for pris

Variant tilhengere

Variant-tilhengere er kjent for sin høye kvalitet og rimelige priser. Disse pålitelige tilhengerne er konstruert for å tåle tøffe forhold og er ideelle for en rekke formål, fra transport av varer til camping og fritidsaktiviteter. Variant-tilhengerne er laget av holdbare materialer og er utstyrt med nødvendige sikkerhetsfunksjoner for å sikre en trygg og pålitelig transport. Med sitt gode rykte for kvalitet og konkurransedyktige priser, er Variant-tilhengere et populært valg blant våre kunder. Ta kontakt med oss for å få mer informasjon om Variant-tilhengere.

Variant 1315 CZ Edition

Praktisk tilhenger perfekt for små flyttinger, transport av hageavfall eller andre mindre oppgaver. 

Standardutstyr:

  • Nesehjul + holder, solid hjul
  • Sidemateriale: finer
  • Led innvendig lys
  • Støtteben, bak. 2 stk
  • Skjermer i plast

Utleiepriser for Variant henger

Respo tilhengere

Hos Flaten Bil er vi stolte av å tilby Respo-tilhengere til både kjøp og utleie. Disse førsteklasses tilhengerne kommer i ulike størrelser og varianter, slik at de passer til ethvert transportbehov. Enten du skal frakte flyttelass eller transportere tungt utstyr. Vi har for øyeblikket noen Respo-tilhengere på lager som er tilgjengelige for kjøp eller utleie.