62 48 62 70

Batteri
Grill
Eksos
previous arrow
next arrow

5 års garanti på din nye bil

Det er med garantier som med sikkerhetsdetaljer; som oftest tenker man ikke på at de finnes, men om noe uforutsett skulle inntreffe, finnes det ikke noe som er viktigere. Volvo og SsangYong's garantier er utformet for å gjøre din tilværelse med bilen så trygg og bekymringsløs som mulig – uansett hva som skulle inntreffe.

Ved kjøp av ny bil hos oss gjelder nybilgaranti for bil og fabrikkmontert utstyr i fem år/100 000 km, hva som kommer først, fra førstegangslevering. Husk å følge fabrikkens service og vedlikeholdsprogram.

Finansiering av din neste bil

Vi tilbyr finansiering gjennom vår sammarbeidspartner Santander med konkurransedyktige betingelser. Santander er størst i Norge på bilfinansiering og er den 4. største finansinstitusjon i verden.

Santander Billån er en gunstig og svært praktisk måte å finansiere kjøp av ny eller brukt bil:

  • Kun pant i bilen som sikkerhet
  • Meget rask behandlingstid på din søknad
  • Inntil 10 års nedbetalingstid på lånet
  • Inntil 100% finansiering

santander

volvo20

Volvo Service 2.0 for både nyere og eldre biler

Med Service 2.0 får du Volvo serviceteknikere som er ekspert på din Volvo, 24-timers telefontjeneste, Volvo Veihjelp, ekte Volvo Originalservice og fri oppdatering av bilens programvare der dette er tilgjengelig - slik at du får en litt "nyere" bil som er klar for mange nye mil.

Fri veihjelp
I forbindelse med Volvo Service 2.0 vil vi uten ekstra kostnad forlenge din Volvo Veihjelp for ytterligere ett år*. Volvo Veihjelp innebærer at du ved havari kan få hjelp døgnet rundt, hvor som helst i Vest-Europa. Uansett om det gjelder å fikse et punktert dekk eller kompensasjon for oppholdsutgifter mens bilen er til reparasjon.

Ring Volvo veihjelp
Fra Norge tlf: 800 30 060
Fra utlandet tlf: 47 22 32 39 50

* Gjelder alle Volvo-modeller fra modellår 1999 og nyere.

Har du spørsmål eller trenger hjelp, ta kontakt med oss på 62 48 62 70
Flaten Bil har åpent mandag til fredag 08:00 til 16:00