62 48 62 70

5 års garanti på din nye bil

Det er med garantier som med sikkerhetsdetaljer; som oftest tenker man ikke på at de finnes, men om noe uforutsett skulle inntreffe, finnes det ikke noe som er viktigere. Volvo og SsangYong's garantier er utformet for å gjøre din tilværelse med bilen så trygg og bekymringsløs som mulig – uansett hva som skulle inntreffe.

Ved kjøp av ny bil hos oss gjelder nybilgaranti for bil og fabrikkmontert utstyr i fem år/100 000 km, hva som kommer først, fra førstegangslevering. Husk å følge fabrikkens service og vedlikeholdsprogram.

Finansiering av din neste bil

Vi tilbyr finansiering gjennom vår sammarbeidspartner Santander med konkurransedyktige betingelser. Santander er størst i Norge på bilfinansiering og er den 4. største finansinstitusjon i verden.

Santander Billån er en gunstig og svært praktisk måte å finansiere kjøp av ny eller brukt bil:

  • Kun pant i bilen som sikkerhet
  • Meget rask behandlingstid på din søknad
  • Inntil 10 års nedbetalingstid på lånet
  • Inntil 100% finansiering

santander

volvo20

Volvo Service 2.0 for både nyere og eldre biler

Med Service 2.0 får du Volvo serviceteknikere som er ekspert på din Volvo, 24-timers telefontjeneste, Volvo Veihjelp, ekte Volvo Originalservice og fri oppdatering av bilens programvare der dette er tilgjengelig - slik at du får en litt "nyere" bil som er klar for mange nye mil.

Fri veihjelp
I forbindelse med Volvo Service 2.0 vil vi uten ekstra kostnad forlenge din Volvo Veihjelp for ytterligere ett år*. Volvo Veihjelp innebærer at du ved havari kan få hjelp døgnet rundt, hvor som helst i Vest-Europa. Uansett om det gjelder å fikse et punktert dekk eller kompensasjon for oppholdsutgifter mens bilen er til reparasjon.

Ring Volvo veihjelp
Fra Norge tlf: 800 30 060
Fra utlandet tlf: 47 22 32 39 50

* Gjelder alle Volvo-modeller fra modellår 1999 og nyere.

Har du spørsmål eller trenger hjelp, ta kontakt med Øyvind på 911 52 366 eller Asbjørn på 995 19 185.
Flaten Bil har åpen mandag til fredag 08:00 til 16:00